Jag stör mig på dig

Killen min har många egenskaper som jag i vanlig fall blir tokig på när människor har, men när han visar/berättar/säger så gör det mig ingenting. Jag skiter i alla hans "dåliga" sidor för det är ändå helheten jag är ute efter. Killen kan säga saker som om det hade varit någon annan hade jag förlorat en stor respekt för personen, men för honom så behåller jag den. Det är kärlek och respekt och en själsfrände och en förmåga att se bortom.


Men när någon annan människa går runt och säger "jag är snäll" blir jag tokig. Hur kan någon veta att den person de pratar med uppfattar dem som snäll?


Lätt imponerade människor stör jag mig också på.


Killen är mycket intresserad av musik. Han kommunicerar via musik och därför är det väldigt viktigt för honom med musik. Han blir imponerad av andras musikkunskaper och vill mer än gärna briljera med sina musikkunskaper. Det hade gått bra. Tjejer blev imponerade av hans kunskaper och engagemang. Försökte härma honom, anpassa sig och sen kom jag. Jag som knappt blir imponerad av en lyftkran som kan göra graciösa baklängesvolter samtidigt som den nynnar på Marseljäsen och mimar scener från Kafkas Slottet. När killen berättade om det nya bandet som skulle bli hur stora som helst, hade jag hört dem 1,5 år innan. När han berättade om en låt som inte ens gick att hitta på Youtube, hade jag skivan. När han berättade nåt om något band han gillade så om jag inte redan visste det så fick han inte önskad effekt. Men visst han vet mycket mer än mig när det gäller musik, men det imponerar inte på mig. Jag är inte så lättimponerad och blir lite irriterad på folk som blir det, förutom killen då.  Antagligen är det nåt fel på mig, det brukar det vara, men det förändrar inte det faktum att få saker imponerar på mig.


Men seriöst vad är det för människor som blir imponerad av ens musiksmak? Det är ju självklart att folk tycker att jag lyssnar på bra musik för jag har ju bra musiksmak!


Nåt som jag däremot irriterar mig på med killen är hans sätt att tro att vissa band bara är hans, att det bara är han som har en historia till musiken.


Egentligen så stör jag mig på det mesta, men mest dig.


RSS 2.0